Husk passord

Om oss

OmOss Vikarweb.no er en arena der arbeidsgivere settes i kontakt med mange flotte mennesker som er tilgjengelige for både korte og lengre arbeidsforhold. Vårt mål er at arbeidsgivere på en rask, enkel og rimelig måte skal kunne hente inn dyktig personell når et slikt behov oppstår. Vår unike modell gir en mulighet for direkte kontakt uten fordyrende mellomledd.

Vi legger til grunn to punkter for hvorfor vi har valgt denne modellen. Det første er at mennesker som ønsker jobb skal bli sett og kunne presentere seg på en rask og oversiktlig måte. Det andre er at arbeidsgiveren ikke behøver å betale hundrevis av kroner i timen for at noen skal registrere en timeliste og betale ut lønn. Denne jobben gjør man selv for sine øvrige ansatte og bruker sitt eget apparat i sin personalpolitikk.

Vikarweb.no driftes av Grenland Kompetanse AS og har tilhold i trivelige lokaler i Skien Sentrum. Grenland Kompetanse AS lanserer med denne tjenesten en ny måte å tenke bemanning på, og Vikarweb er starten på en serie av tjenester der vi ønsker å sette vårt avtrykk i et uoversiktlig marked der vi tilfører innovative løsninger som skal sette en ny standard.